.

.

UKCOCO Phone Screen Amplifier - Mobilni telefon 3D Povećalo Projektor Ekran za filmove, video _BOS_ Sklopivi stalak za telefon s pojačalom zaslon Kompatibilan s univerzalnim smartphone (bijela)

UKCOCO Phone Screen Amplifier - Mobilni telefon 3D Povećalo Projektor Ekran za filmove, video _BOS_ Sklopivi stalak za telefon s pojačalom

HRK 105.00
Roba
Dostupno.

-Odlično za starije ljude da čitaju novine gledati vijesti na Internetu, što je povećalo. -Usvojena prozirna zaštita od zračenja akril leća čini zaslon telefona 2-3 puta više. -Posebno je pogodan za gledanje filmova i 3 D efekt je jači. -Smanjite gledanje problema mali ekran na dulje vrijeme, da će oči biti vrlo neugodne i štetne. -Piramida dizajn postolja čini pločica pojačala snažna i izdržljiva.Opis Ovaj predmet predstavlja povećalo, koji je izrađen od plastike, vrlo kreativni i elegantan.To smanjuje probleme pregled malog ekrana za dugo vrijeme, da će oči biti vrlo neugodne i štetne.posebno je pogodan za gledanje filmova i 3 D efekt je jači.Karakteristike - Boje : bijela.- Materijal : PU + akril -. - Veličina : približno 18,5 x 12,5 x 11,5 vidi - Konstrukcija postolja piramide čini ekran pojačalo snažna i izdržljiva.- Usvojena prozirna zaštita od zračenja akril leća čini zaslon telefona 2-3 puta.- Smanjite gledanje problema mali ekran na dulje vrijeme, da će oči biti vrlo neugodne i štetne.- Odlično za starije ljude da čitaju novine gledati vijesti na Internetu, kao povećalo.- Posebno je pogodan za gledanje filmova i 3 D efekt je jači.Vez Križem Paket Including1 x Zaslon telefona Povećalo.

Pojedinosti

Izbor kupaca