.

.

HEYUANPIUS Pero kose Ekstenzije, 50шт Boji Sintetičkih nadzemni Pero kose Ekstenzije kit Perika Kose Perle Kuka Kuka Kliješta Alati za žene (Boja : Mješoviti Boja Komplet)

HEYUANPIUS Pero kose Ekstenzije, 50шт Boji Sintetičkih nadzemni Pero kose Ekstenzije kit Perika Kose Perle Kuka Kuka Kliješta Alati za

HRK 81.81
Roba
Dostupno.

50 komada sintetičke boje perja za kosu _BOS_ s 1 radnji s ovim set za izgradnju kose, dovoljan broj može zadovoljiti vaše potrebe u styling kose u svakodnevnom životu. - on je šareno graditi nadzemne kose napravljen je od kvalitetnog polipropilena i najlon, izdržljiv i trajan, nije lako deformiraju, ili se ruši, što vam može poslužiti za dugo vremena kroz kvalitetan usvojenom materijalu i dovoljnom broju. naš mješoviti boji izravne perje kose nisu složeni za vas raditi s koje ste dobili set za izgradnju kose; Ili možete koristiti ih uz pomoć frizera; Ako želite promijeniti frizuru, samo koristite kliješta za uklanjanje dlaka za uklanjanje pero kose. - ovi sintetički perje kose dolaze s 13 bojama, kao što su crvena, žuta, zelena, narančasta i još mnogo toga, i svaka boja ima 4 komada, pogodan za većinu frizura, da bi vaša kosa više koje se izdaju u gužvi, više boja opcije za vas, i vi također možete nositi različite boje. boje u isto vrijeme. i vi možete nositi šarene nadzemni kosu za mnoge svrhe, kao što su fotografija, cosplay, dramske predstave, klupske događaje i tako dalje; možete ih koristiti kod kuće, u domovima i frizerske salone. (Napomena) Materijal : 100% высокотемпературное vlakana .(izgleda kao pero,nije sada pero) Težina : oko 0.3 lb; Dužina : oko 40 cm,16", Boja : mješoviti boja (može se razlikovati u zavisnosti od monitora) Paket uključuje : 50* Dođite do boje šarene hairpieces za izgradnju kose 100* silicij Mikro prsten kao perle 1* Kliješta 1* Kuka Kako instalirati : 1. Umetnite микрошарик kroz drvena kuka tool2. Uzmite pramen kose.Pobrinite se da je broj dlaka i perje će se uklopiti u bead3. Otvorite malu vrata kvaka vaše крючкового alat, (lagano zakrenite kosu kako bi ih zajedno) smjestite ga oko kose, zatvorite vrata držača i gurnite бусинку, zatim povucite kosu preko njega. Pritisnite бусинку na koži glave, a zatim umetnite produžni kabel pera u mikro-бусинку 5. Обжмите микрошарик da kliješta poravnati perje i kosa.Učinite ga dovoljno gusta da pero ne соскользнуло.Kako ukloniti : Pomoću kliješta, обжмите микрошарик u suprotnom smjeru, da ga otvoriti, možete ponovo koristiti микрошарик.

Pojedinosti

Izbor kupaca