.

.

TW8R 8 u 1 USB-C/Type-C do 3 USB 3.0 + USB-C/Type-C + HDMI +VGA Sučelja Hub adapter na priključak za Micro SD kartice i 3,5 mm AUX (siva) (Boja : siva)

TW8R 8 u 1 USB-C/Type-C do 3 USB 3.0 + USB-C/Type-C + HDMI +VGA Sučelja Hub adapter na priključak za Micro SD kartice i 3,5 mm AUX (siva)

HRK 179.70
Roba
Dostupno.

Plug and play, ne morate instalirati upravljački program, povoljno i brzo.Type-C do 3 USB 3.0 + Type-C + HDMI + VGA sučelja hub pretvarač sa Micro SD utor za kartice i 3,5 mm audio sučelje, kako bi zadovoljili svoje različite potrebe.Mali i fin, prijenosni dizajn, lako za spremanje.Izrađen je od aluminijske legure, on je snažan i izdržljiv.Podrška svih računala kanala Type-C. 1. Plug and play, ne morate instalirati upravljački program, povoljno i brzo.2. Type-C do 3 USB 3.0 + Type-C + HDMI + VGA sučelja hub pretvarač sa Micro SD utor za kartice i 3.5 mm audio sučelje, kako bi zadovoljili svoje različite potrebe.3. Mali i fin, prijenosni dizajn, lako za spremanje.4. Izrađen je od aluminijske legure, on je snažan i izdržljiv.5. Podrška svih računala kanala Type-C.

Pojedinosti

Izbor kupaca