.

.

Sonic Kids Električne Četkice za Zube s Mekom Četkom, 2-minutni timer, IPX7 Vodootporan, 3 Načina JTF Punjiva Dječje četkice za zube Dizajniran za zabavno i jednostavno čišćenje (patka)

Sonic Kids Električne Četkice za Zube s Mekom Četkom, 2-minutni timer, IPX7 Vodootporan, 3 Načina JTF Punjiva Dječje četkice za zube Dizajniran

HRK 59.97
Roba
Dostupno.

【Zabavna četkica za zube Iskustvo】Skup slatka i šareni dječja električna zubna četkica na temu životinja će djecu u dobi od 3 i više godina da se zaljubi u vaše zube!. 【3 jednostavna načina rada】Ova električna četkica za zube ima 3 načina rada (čišćenje, poliranje, izbjeljivanje).Napredna zvučna tehnologija može ukloniti do 99% plaka, tako da se može učinkovito čisti zube i zadržati zdravi zubi. 【2-minutni timer】Ova električna četkica za dječake i djevojčice ima ugrađen 2-minutni timer, koji čini pauzu svakih 30 sekundi, da vas podsjetim za promjenu područja čišćenja, što pomaže djeci razviti dobre navike pranja zuba i smanjiti karijes. 【Lako držati】Dječje četkice za zube s okrugla ručka su dizajnirani za jednostavnu zadržavanja u maloj ruci, što olakšava njihovo korištenje. 【30 dana korištenja】Punjiva četkica za zube može se koristiti u roku od 30 dana (u načinu čišćenja) nakon 4 sata punjenja, čime se smanjuje problem čestih punjenja. 【IPX7 Vodootporan】Električnu četkicu za zube za djecu 3+ može se prati posvuda, tako da možete uživati u zadovoljstvo za čišćenje zubi u duši.

Pojedinosti

Izbor kupaca