.

.

Setovi нитевдевателей igle, Višebojno Prijenosni Alat Нитевдевателя igle za pletenje za šivanje za Lukavost za квилтинга(plava 504)

Setovi нитевдевателей igle, Višebojno Prijenosni Alat Нитевдевателя igle za pletenje za šivanje za Lukavost za квилтинга(plava 504)

HRK 20.67
Roba
Dostupno.

Pogodno za većinu šivanje radova, kao što su koža, tkanina, svile i pamuka.Igle različitih veličina se mogu koristiti za dekorativne linije ili vezenje.Praktičan alat, koji može pružiti praktičnost za starije osobe, krojači i šivanje radnika.Uz pomoć jednostavne operacije, samo provucite nit kroz otvor igle i, konačno, povucite konac iz ušica igle.Izrađen je od kvalitetne plastike, on pomaže nit se održati u iglu za šivanje projekata i izrade nakita.Pogodan za igle i konac u različitim veličinama, što se može učinkovito poboljšati učinkovitost šivanje.Značajke : 1. Pri jednostavnom upravljanju jednostavno provucite nit kroz otvor igle i, konačno, povucite konac iz odlomi иглы2. Pogodan za igle i konac u različitim veličinama, što se može učinkovito poboljšati učinkovitost шитья3. Pogodno za većinu šivanje radova, kao što su koža, tkanina, svile i pamuka.Igle različitih veličina se mogu koristiti za dekorativne linije ili вышивки4. Praktičan alat, koji može pružiti praktičnost za starije osobe, krojači i šivanje работников5. Izrađen je od kvalitetne plastike, on pomaže niti proći u iglu za šivanje projekata i nakit изделиЙспецификация : Vrsta proizvoda : Игольчатая резьбаматериал : пластикспецификации : One Use : Geografija Upućivanje Popis : 1 x Игольчатая navoj.

Pojedinosti

Item Type:
Needle Threader
Material:
Plastic
Specifications:
One
Use:
Household
Package List:
1 x Needle Threader :

Izbor kupaca