.

.

Trajni Ekstrakt Praksa Tetovaža Tinte Biljka Tetovaža Tinte za Tetoviranje Isporuke za osobnu uporabu za svakodnevnu upotrebu za unutrašnjost(duboka kava)

Trajni Ekstrakt Praksa Tetovaža Tinte Biljka Tetovaža Tinte za Tetoviranje Isporuke za osobnu uporabu za svakodnevnu upotrebu za unutrašnjost(duboka

HRK 25.77
Roba
Dostupno.

Nježna i debele, jake penetracije, visoka zasićenost boje, dobar efekt boje.Uzimanje prirodnih biljnih sastojaka, siguran i ne iritiraju, zdrave i praktične.Mala molekula, lako se apsorbira, brzo bojenje, stabilne performanse.Svijetle boje i ne vrtoglavice, posebno pogodan za početnike praktičara korištenja.On je prikladan samo za praktičnu upotrebu, a ne za rad s osobom, možete primijeniti ga na praktičnu kožu.Značajke : 1. Nježna i debele, jake penetracije, visoka zasićenost boje, dobar efekt boje.2. Mala molekula, lako se apsorbira, brzo bojenje, stabilne ideju.3. On je prikladan samo za praktičnu upotrebu, a ne za rad s osobom, možete primijeniti ga na praktičnu kožu.4. Uzimanje prirodnih biljnih sastojaka, siguran i ne iritiraju, zdrave i praktične.5. Svijetle boje i ne vrtoglavice, posebno pogodan za početnike praktičara.Specifikacija : Stanje : 100% Brand new Item Tip : Praksa tetovaže Ink Optional Boja : Car crna, duboka kava, duboko Red Net Sadržaj : 15ml Usage : Samo za praksu korištenja, ne za osobu operation Storage : Izbjegavajte toplinu i light Usage : dobro Protresti prije upotrebe, pad odgovarajuće količine u za jednokratnu upotrebu pigment cup Package Popis : 1 x Praksa tetovaža Tinte.

Pojedinosti

Izbor kupaca