.

.

vatrena ptica i praktičan L7 lijeni noćni stalak 12-inčni ekran mobilnog telefona Lupa, podržava mobilni telefoni u roku od 6,6 cm kako bi zadovoljili svoje različite potrebe (boja : bijela)

vatrena ptica i praktičan L7 lijeni noćni stalak 12-inčni ekran mobilnog telefona Lupa, podržava mobilni telefoni u roku od 6,6 cm kako

HRK 38.97
Roba
Dostupno.

L7 Lijeni noćni stalak 12-inčni ekran mobilnog telefona Lupa, podržava mobilni telefoni u roku od 6,6 cm. 1. Objektiv pojačalo prihvaća objektiv optički akril anti-plavo svjetlo Fresnel, koji čini efekt gledanja video realan i predstavlja trodimenzionalni эффект2. Lijeni nosač je izrađen od kabelske aluminijskog profila, koji još uvijek može biti obnovljena u izvornom obliku nakon više zavoja i nije lako propada ili pauze.3. Pojačalo je sklopivi dizajn, koji se može preklopiti u tanak list, kada se ne koristi, da je udobna za nošenje i skladištenje.Svjetlosna barijera postavlja između bežičnog telefona i povećalom, blokirati svjetlo i spriječiti astigmatizam, poboljšava kvalitetu prikaza.4. Zaslon je manji sklop zaslona.Zakrivljeni ekran može natjerati gledatelja da se pomicati lijevo i desno dok gledate video, zadržavajući centar videozapisa, što je više u trodimenzionalnom!5. Dizajn isječak je elastična spojnica s obje strane, koji može držati telefon u centru u bilo koje vrijeme, i neće izazvati probleme kao što je iskrivljena video zbog zloupotrebe položaja telefona.Raspon istezanja opseg iznosi od 11 do 17 cm, koji može biti pričvršćen na tržištu.Neki mobilni telefoni sa ekranima ispod 6,6 cm.6. Kada pojačalo ne koristi, L7 također možete koristiti kao običan lijeni zagrada, i dodaje svjetlosna barijera.7. Kada lijeni postolje nije priključena, L7 možete postaviti na radnu površinu za prikaz videa, a također koristiti kao običnog stolnog stalka za izravni prijenos.8. Svečano podsjetnik : Slike i video, predstavljeni ovim proizvodom, su svim efektima renderiranje i dekoracije koje će se razlikovati od stvarnog utjecaja uporabe proizvoda (stvarni učinak nije tako jasan kao što su video i slike).9. Veličina zaslona : 12 дюймов10. Veličina proizvoda : 25.5×24.5 x 3.5 CM11. Materijal : Akril objektiv + ABS shell12. Korisna model : general13. Odnosi se mobilni telefoni : mobilni telefoni u roku od 6,6 cm экрана14. Neto težina pojačala : 220г15. Lijeni nosač neto težina : 2.

Pojedinosti

Izbor kupaca