.

.

Slon Djeca Stolica za ljuljanje od Masivnog drveta s Glazbom Dvostruke namjene Dječji Ljulja Kolijevku Stolica za ljuljanje Dječji dobi od Masivnog drveta poklon (Boja : bez kotača)

Slon Djeca Stolica za ljuljanje od Masivnog drveta s Glazbom Dvostruke namjene Dječji Ljulja Kolijevku Stolica za ljuljanje Dječji dobi

HRK 602.88
Roba
Dostupno.

▶ Vlak sposobnost vašeg djeteta na koordinaciju pokreta i potpuno vlak ravnotežu ekstremiteta pomoću hvatanje za ruke, trese gležnjeva i tijela, kako bi se dijete odrasti zdrav.Kotač se može podešavati, kotač centriran, kotač se okreće za 180 stupnjeva. ▶ Soft biserna baršun tkanina,tkanina ima dobru prozračnost, potpuni osjećaj ruke, otpornost na habanje i dugotrajnost, a tekstura je nježna i mekana, i ne nadražuje kožu. ▶ Ručka od punog drveta, polirane i udoban.Umotan u cijelo tijelo spužvu, mekana na dodir, smanjuje rizik od udaraca.Donji 30 stupnjeva znanstveni антидемпинг, nakon niza eksperimenata, može se učinkovito spriječiti nagib konj za ljuljanje. ▶ Kostur od masivnog drveta, ekološki prirodni materijal, izdržljiva i dugotrajna.Kućanski baza, znanstveni dug i širok dizajn, jačaju stabilnost, uglačan cijele, štite dijete, smanjuju oštećenja poda.

Pojedinosti

Izbor kupaca