.

.

EXCEART 4pcs Mini Size Doll Dress Form, Platno Gown Display Support Holder, Mannequin Model Stand Accessories for Sewing Dressmakers Dress Jewelry Display (Black& White, 25x7. 5cm/ 9. 82x2. 95inch)

EXCEART 4pcs Mini Size Doll Dress Form, Platno Gown Display Support Holder, Mannequin Model Stand Accessories for Sewing Dressmakers Dress

HRK 34.77
Roba
Dostupno.

Vrlo je praktičan, djeca mogu koristiti svoju maštu i kreativnost, pokazati lutkarska suknju.Materijal je odličan, koristi visoko kvalitetni materijal, robustan i praktičan, i to je dugo vrijeme korištenja.Funkcija je vrlo moćna, može se koristiti kao odličan prikaz nakit, odjeću ili druge fotografske opreme.Odličan kvalitet izrade, nakon što je pažljivo poliranje površina je veoma glatka, vrlo sigurna, bez srha, i ima vrlo dobar osjećaj korištenja.Postoje dvije boje u crnoj i bijeloj boji, možete odabrati i uskladiti u skladu s vašim potrebama, to je savršen ukras mini-kuće.Opis Postoje dvije boje ove lutkarske podmetače, crna i bijela, možete odabrati i uskladiti u skladu s vašim potrebama.To je savršen ukras mini - kuće.U isto vrijeme njegove izrade je odlična, nakon što je pažljivo poliranje površina je veoma glatka, vrlo sigurna, bez srha, i osjećaj je vrlo dobar u korištenju.Značajke - Marka : EXCEART.- Boja : kao što je prikazano na slici.- Materijal : .- Veličina : oko 25. 00 X7. 50 X4. 80cm/ 9. 82 X2. 95 X1. 89inch.- Boja : kao što je prikazano na slici.Paket uključuje 4 x EXCEART lutka haljina oblika.

Pojedinosti

Izbor kupaca