.

.

LUMIIM 12 x 9 Самовосстанавливающийся rezni mat Obostrano 5-слойный s rešetkom i non-slip površina,odlično za šivanje,zanata,umjetnosti,квилтинга(3 pakiranja)

LUMIIM 12 x 9 Самовосстанавливающийся rezni mat Obostrano 5-слойный s rešetkom i non-slip površina,odlično za šivanje,zanata,umjetnosti,квилтинга(3

HRK 53.97
Roba
Dostupno.

【САМОВОССТАНАВЛИВАЮЩИЙСЯ rezni mat】Jedinstveno самовосстанавливающееся svojstvo štiti vaše obrtni noževi, direktni reznih oštrica, rotacijski nož i površina radnog stola.LUMIIM bio prepoznat kao profesionalna usluga visoke kvalitete самовосстанавливающегося rezanje podnoj po razumnoj cijeni. 【DOSTUPNE su RAZLIČITE VELIČINE】Dostupne veličine A4 (12"X 9"), A3 (18"X 12") i A1 (36 X 24"), debljine 3 mm. 5-слойный PVC materijal i bijela tvrdoće PVC-a u sredini.To je idealno za male, srednje i velike projekte za zanatske i šivanje. 【PRECIZNO REZANJE OBOSTRANO】Kao inčni,tako i metrički linije mreže i različite kutove 30°, 45°, 60°i 90°, koji uvelike pomoći u procesu rezanja i lako se čitaju.To je idealan poklon za obrtnike i ljubavnici, i to je snažno preporuča obrtnicima, umjetnicima,graditeljima,квилтерами,граверами i amatere. 【POSEBNA CIJENA】možete odabrati 3 komada ambalaže za formata A3 i A4, koje imaju posebne cijene.A također nudimo neovisan paket za podnoj formata A3 i A4. 【Kvalitetnu I profesionalnu USLUGU】isporučujemo vam vrhunsku kvalitetu proizvoda i profesionalnu uslugu.Na vaše upite odgovoriti ćemo u roku od istog dana.Boja : zelena Značajke proizvoda : Veličina podnoj : 12.5 x 9.5 cm dimenzije mreže : 12 x 9 cm Debljina : 3 mm 5-sloj PVC dizajn pruža maksimalne mogućnosti ozdravljenja LUMIIM Самовосстанавливающийся rezni mat Obostrano 5-слойный s rešetkom i non-slip površina ,odlično za šivanje,zanata,umjetnosti,квилтинга To je idealan poklon za obrtnike i ljubavnici, a vrlo je preporučljivo obrtnicima, umjetnicima,graditeljima,квилтерами,граверами i amatere.Paket uključuje : 3 KOM Tepih za rezanje formata A4.

Pojedinosti

Izbor kupaca